I början av juni är det tänkt att allt ska vara på plats på Hammarby allé 5 i Hammarby Sjöstad. Nu vill Sjöstadsbon och frisören Sara Jeppsson testa lyckan i sjöstan med sin salong, och med sig på resan har hon Emelie, frisör och nagelteknolog, Malin, frisör, Fanny, junior frisör, Frida, frisör trainee och Linda, nagelteknolog.

Intervjun genomförs på Motel L i sjöstan. Utanför strosar människor förbi i det vackra vårvädret. Här inne i den närmast fullsatta loungen är stämningen hög. En blandning av gäster och sjöstadsbor. Sara som är grundare och ägare till Sthlm Ladies & Gent’s. Har jobbat inom branschen som frisör i 8 år . Hon har gesällbrev och nu i år även sitt mästarbrev. Hon berättar för Nya Sjöstadsbladet och deras reporter Jonny Bothin om att hennes dröm alltid varit att driva en egen salong och nu är hon snart äntligen där.

De kommer erbjuda allt som har med hår att göra ( hårförlägning, senaste teknikerna inom hårfärgning,uppsättningar och självklart klippning och styling. Utöver det erbjuder de även nagelbehandlingar, skäggskulptering -och även smink.

– Det är jag som står bakom designen och inredningen och den kommer ha industrikänsla, långt ifrån det man kanske är vana vid att se när man exempelvis går och klipper sig. Vi kommer även ha en butiksdel med försäljning av olika hårvårdsprodukter, även till skägg, doftljus och nagel produkter etcetera.

Fyra olika prisklasser
– Vi älskar alla det vi gör och med våra olika erfarenheter inom yrket erbjuder vi er olika prisklasser som ökar med erfarenhet och utbildning.

TEXT: Jonny Bothin – Nya Sjöstadsbladet

Du läser mer på deras Facebook sida:
Sthlm Ladies & Gent’s

Senaste numret av lokaltidningen.

Senaste numret av lokaltidningen.