Inte långt kvar! 21 april kommer Shawn Mendes till Fryshuset i Stockholm! Nu kan vi glatt meddela att brittiska James TW följer med på Europaturnén!

Konserten är helt slutsåld och Fryshuset är medvetna om att många vill köa för att få önskad plats inne på Fryshuset. Det är dock EJ tillåtet att köa innan 07.00. Detta för att kunna säkerställa alla besökares trygghet, säkerhet och för att säkra framkomligheten för tunga transporter under kvällen innan, natten och tidig morgon. Tack för visad förståelse – låter Fryshuset hälsa.

Shawn Mendes till Stockholm för exklusiv Sverigekonsert!

  • Den kanadensiska popstjärnan är en av världens mest intressanta artister just nu. Med debutalbumet ”Handwritten” från 2015 och monsterhits som ”Stitches” och ”Life of the party” i sitt bagage är vi otroligt glada att få välkomna världsartisten Shawn Mendes till Fryshuset i Hammarby Sjöstad, torsdag 21 april.

Singeln ”Stitches” har snart 300 miljoner spelningar på Spotify och snart 180 miljoner views på YouTube. Det är en världshit som har dominerat radiovågor och TV-kanaler världen över vilket har skapat en stor global fanbase för denna blott 17-åriga supertalang. Men det är bara en av många hits vi hoppas att stjärnan bjuder på när han kommer hit! ”I know what you did last summer”, ”Something Big” och ”Life of the party” är tre av många låtar vi kan hoppas på i Stockholm!

Allt började 2013 då Shawn blev stor via Vine; appen där han släppte covers på kända låtar. På bara några månader fick han miljontals views och följare, där hans korta 6-sekunderstolkningar av hits gjorde honom till den artist med tredje mest följare i hela världen på Vine i augusti 2014 – inte illa för en då 16-årig kille från Toronto!

www.shawnmendesofficial.com

Arrangör:Live Nation

Fryshuset Eventinfo