blickfånget

Den som vill ha något gott att äta bör besöka någon av Hammarby Sjöstads 51 restauranger som erbjuder en stor variation av rätter och teman. Man kan lätt finna en enklare lunch såväl som ett lyxigare middagsarrangemang.  Olika restauranger i Sjöstaden har lite olika inriktning och numera är de så många att man får ta en titt i Lokaltidningens RESTAURANGGUIDEN eller Hammarby Sjöstads egen Sjöstadskarta som du ALLTID hittar i lokaltidningen eller på hemsidan www.sjostadsbladet.se för att verkligen hitta den restaurang som man har tänkt sig. Har du restaurang i Hammarby Sjöstad eller dess omnejd? Vill du också att din restaurang ska synas i RESTAURANGGUIDEN och på Sjöstadskartan? För prisuppgift ring: 0769-255 055 eller mejla intresseanmälan till: annons@sjostadsbladet.se
Kalf & Hansen

Kalf & Hansen i Hammarby Sjöstad

Kalf & Hansen i Hammarby Sjöstad

Rune Kalf Hansen har länge haft en idé om att verka inom snabbmatsvärlden och när sonen Fabian Kalf Hansen utbildade sig till kock föll bitarna på plats. Tillsammans har de delat idé om att skapa något som är gott, enkelt och tillgängligt för alla. Hos nyöppnade Kalf & Hansen ska du få en bit av nordiska smaker i handen på bara några minuter. Inget genmodifierat, inga onödiga transportsträckor eller fusk! Riktig mat behöver inga tillsatser. Kalf & Hansen ligger i korsningen Hammarby allé och Lugnets allé.

Texas Longhorn

Texas Longhorn i Hammarby Sjöstad

Texas Longhorn i Hammarby Sjöstad

Ett amerikanskt inspirerat Mecka för köttälskaren! Här serveras allt från hamburgare till enkilos biffar och maten är givetvis till stor del träkolsgrillad. På Texas Longhorn är borden brännmärkta, väggarna dekorerade med de långhornade djuren som gett restaurangen sitt namn och känslan av lokalen är en modern version av en saloon som vi känner igen från vilda västern-filmer. Här erbjuds såväl à la carte som brunch på helegerna.

Tobiuo sushi

Tobiuo sushi i Hammarby Sjöstad

Tobiuo sushi i Hammarby Sjöstad

Tobio sushi eller flygfisken som det betyder på Japanska är ingen sushibar i mängden. Utan två killars dröm om att få jobba med rawfood. Självklart finner du klassiska sushirätter här gjord på de bästa råvarorna men även nyskapande och nya varianter och smakkombinationer. Eller varför inte låta dig hänföras av de olika cevichi som erbjuds. Restaurangen har blivit lite av en favorit för Sjöstadsborna.