Det är Sjöstadsborna Johan och Maria Lindelöf som öppnat upp sitt mäklarkontor på Hammarby allé 102. När Sjöstadsbladet är på besök visar Maria bland annat vad hennes man just införskaffat. Det är en 100 tums TV som bland annat kommer visa Jens Bäfvers fina bilder över Hammarby SjöstadJohan är i grunden civilekonom med lång och gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare med 7 år i bagaget.

– Att arbeta som fastighetsmäklare är för mig en livsstil. Som fastighetsmäklare är jag transparent med mina kunder, tillgänglig och kunnig. Jag bor i Hammarby Sjöstad sedan 6 år tillbaka, med 2 barn i skol- och förskoleålder och har därmed stark förankring i området.

Vad är bäst med Hammarby Sjöstad?

– Det jag gillar bäst med Hammarby Sjöstad är dess närhet till vatten och natur men även närheten in till centrala Stockholm.

Vill du veta vad din lägenhet är värd eller har du andra frågor som rör din bostad. Ange ditt telefonnummer så ringer de upp dig för en kostnadsfri värdering.Hör av dig till dem:  Mejl: hammarbysjostad@husmanhagberg.se

Fredagen den 16 september bjuder de på frukost på Lumabryggan i Hammarby Sjöstad. De kommer dela ut 150 stycken frukostpåsar och kaffe, till alla som åker med M/S Emilie. Mellan klockan 07.00 och 8.20 kommer man få varsin god frukost tillsammans med ett grymt bra erbjudande från dem. Resten av frukospåsarna delas ut efter konceptet “Först till kvarn”. Så missa inte fredagen den 16/9.