Lokaltidningen Sjöstadsbladet i Hammarby Sjöstad  fick följa med in på Skanskas och Ikano Bostads “prestige” projekt vid Heliosparken i Hammarby Sjöstad. Här pratar vi inte längre lägenheter utan här kommer det bli New York inspirerade våningar med stora takfönster och fönster från golv till tak. Vad sägs om cirka 5 meter takhöjd! Industriell elegans är ledorden och till en del av våningarna kommer det finnas stora utomhusterrasser.

Hammarby Sjöstad fortsätter att växa och nu är det dags att utveckla ett av de sista kvarteren i Hammarby Sjöstad. Här kommer du bo i hörnet av Heliosgatan och Virkesvägen där du sannolikt kommer uppskatta lugnet samtidigt som du har närheten till pulsen i Hammarby Sjöstad. Totalt planerar Skanska och Ikano Bostad att bygga 170 hem i ett kvarter med ett smidigt garage under jord. Du som flyttar till Hammarby Sjöstad kan se fram emot en skön och bekymmersfri tillvaro.

Ta en fika, strosa lite i affärer eller besök en av Sjöstadens 51 restauranger.  Den ständiga närvaron av vatten och alla de möjligheter som läget innebär. Paddla havskajak, fiska öring i Sickla kanal, ta en promenad utmed kajen eller möt upp vännerna på Saluhallen Food Village som ligger utanför ditt hem. Om du har barn som älskar snö, kommer du ha mycket nöje av Hammarbybacken. Längtar du efter action så kan du prova på downhillcykling under årets varmare månad, du kan hyra cykel hos Cycle Corner i Hammarby Sjöstad.

Själva lägenheterna är modernt planerade. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas tidsenligt under många år framöver. Köken är rymliga och fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummen har både tvättmaskin och torktumlare och de stora lägenheterna har givetvis gästtoalett. På innergården finner du plats för att umgås när vädret tillåter och här råder ett lugn som gör att stadens larm känns långt borta.

Enkelt att leva Svanenmärkt i Brf Heliosparken!
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Brf Heliosparken kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Läs mer om vad Svanenmärkningen innebär här!

Anmäl dig redan nu!

De tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Heliosparken, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse för deras projekt. Du anmäler dig här

new4
Skulle du kunna tänka dig bo här?