Butiken har renoverats och hållit stängt mellan den 1-19 december. Den 20 december öppnade man återigen i fina nyrenoverade lokaler på Hammarby allé 107 i Hammarby Sjöstad. Det är en liten men trivsam butik som även är Hammarby Sjöstads äldsta optiker. De har funnits i Hammarby Sjöstad i samma lokaler sedan 2004 men har varit en stolt del av Synoptik sedan 2009. Hit kan du enkelt ta dig med tvärbanan (hållplats Luma), buss, bil eller båt här hittar du allt du behöver för dina ögon. Som öppningserbjudande erbjuder man 50% på samtliga glas, oavsett synfel.

På Synoptik finns fyra anställda som hjälper dig med allt från rådgivning till synundersökningar utförda av legitimerad optiker. Tycker du precis som vi att det är svårt att hitta rätt bågar? Då kan du få hjälp av deras diplomerad glasögonstylist som är expert på färg och form. De har ett stort utbud av glasögon och solglasögon från både välkända varumärken och deras egna kvalitativa bågar i alla prisklasser. För dig som bär linser har de flera olika modeller att välja emellan och här hittar du även linstillbehör som linsvätskor och linsetuier.

Panoramic picture of man having an eye test

– Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss och därför får du kostnadsfritt byta både bågar och glas inom 3 månader med vår trygghetsgaranti om du inte är helt nöjd, säger Jenny Johansson, butikschef på Synoptik i Hammarby Sjöstad.

– Just nu får du som tecknar en årsprenumeration på linser ett par glasögon till dig själv och ett par att ge bort till en vän. Som linsbärare behöver du ibland vila ögonen från linser, t ex när du är förkyld, så passa på nu när du får ett par glasögon på köpet!

Läs mer på deras hemsida: www.synoptik.se