Tillbaka till jobbet och vardagen efter julfirandet. Börjar det bli dags att ta tag i träningen igen? Känner du att det traditionella gymmet med dålig luft inte är ett alternativ som tilltalar dig? Vill du ha en träningsupplevelse, frisk luft från träning utomhus, ett personligt engagemang och resultat?

Hammarby Sjöstads lokaltidning Sjöstadsbladet träffar Micael Larsen (i mitten på bild) som ligger bakom True Workout i Hammarby Sjöstad. På True Worlout fokuserar man på att ge dig en upplevelse utöver det vanliga inom träning. Här går man till grunden och kärnan i den funktionella träningen, upplevelsen och den naturliga kosten. Man tränar tillsammans i grupp, många pass sker utomhus och de träffar upp dig i anslutning till hemmet eller jobbet. Är du beredd på att göra en förändring och uppnå nya resultat? Välj då ett alternativ som passar dig. Träna i grupp och/eller med en personlig tränare. På True Workout erbjuder de PT enskilt, i par eller i grupp.

När kom tankarna på att starta och varför blev det Hammarby Sjöstad?
– Tankarna kom sommaren 2016 när jag fick franchisefinders nyhetsbrev där TrueWorkout fanns med. Jag har tidigare bott i Hammarby Sjöstad, på Styrbordsgatan, och vet att Sjöstaden är en aktiv stadsdel som expanderar.

Det skall vara roligt och utmanande, samtidigt som det skall vara utvecklande och funktionellt med träning hos True Workout.

Hur kommer man i kontakt med er och vad bör man tänka på.
– Vi förhandlar just nu om nya lokaler i Hammarby Sjöstad, så håll utkik på vår hemsida www.trueworkout.se/stad/hammarby-sjostadnärheten, mejla hammarbysjostad@trueworkout.se eller ring oss på mobilen: 070 – 243 79 63.

Vilken dag slog ni upp dörrarna?
– Mars 2017. I maj månad anställde jag Emelie Sanfridsson som Coach och PT. Emelie har en lång bakgrund inom hälsa och träning, utbildad sjuksköterska och hälsopedagog bland annat.

Hur blir man medlem?

– Finns era olika medlemsmöjligheter, allt från klippkort, till löpande medlemskap per månad på autogiro samt olika PT paket.

Det skall vara roligt och utmanande, samtidigt som det skall vara utvecklande och funktionellt. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Därför utvecklar vi dig till en person som kan hantera alla miljöer och situationer i livet. Vi är redo att träna tillsammans med dig, är du?

Vilka olika träningsprogram har ni?
– Gruppträning utomhus med coach.
Mammaträning utomhus med coach. Seniorträning och personlig träning (PT). Företagsfriskvård, olika lösningar, exempelvis skräddarsydd träning där det passar företaget

Du berättade kort om mammagruppen – berätta mer.
– Vi har träning för Mammor både under graviditeten och efter graviditeten. Se det som ett liggande timglas, när man blir gravid så minskar man kanske under tiden fram till födseln successivt på träningsdosen. Efter födseln så ökar man successivt på dosen igen tills man är tillbaka på samma nivå som när man blev gravid. Vi tränar dagtid i Luma parken där mammorna får en professionell coach som leder passet och får träna med andra gravida Mammor och samtidigt utbyta erfarenheter.

– Många mammor blir till och med bekanta med varandra efter att ha träffats på Mammaträningen. All forskning tyder på att det finns så många positiva effekter för både barnet och mamma att träna och röra sig regelbundet, säger Micael Larsen.

FAKTA: Micael Larsen
Född: Södertälje
Familj: Fru, dotter på 17 år samt en utflugen bonuskille
Bor: Kvarnholmen, Nacka
Favoriträtt: Färsk torskrygg med brynt smör, färskpotatis och pepparrot
Oanad talang: Haft egen häst och hoppat hinder
Önskad talang: Musiker
Sociala medier: facebook.com/trueworkoutsjostaden och instagram.com/trueworkout.hammarbysjostad/

SENASTE SJÖSTADSBLADET:

Från senaste Sjöstadsbladet.

Från senaste Sjöstadsbladet.