Hammarby Sjöstad fortsätter att utvecklas kraftigt och det senaste området som är under byggnation är projekt STHLM NEW i området Fredriksdals i Hammarby Sjöstad. Här bygger Skanska nya fastigheter som omfattar både kontorslokaler och bostäder i en mycket attraktiv miljö. Som vi tidigare meddelat kommer Wayne´s Coffee att etablera en enhet på 188 kvadrameter centralt i detta område med 68 stycken sittplatser inomhus och 30 stycken platser utomhus.

Vad som tidigare sagts;
– Nu är det bestämt, vi kommer öppna under augusti månad, säger Niclas Ahlestål, Wayne´s Coffees Etableringsansvarig. ­Vi ser ser en stor potential i detta område med tillväxt som omfattar både kontor, bostäder och allmänna kommunikationer. Vi kommer att öppna ett kafé med vårt senaste koncept med satsning på EKO- och hälsoprodukter, avslutar Niclas Ahlestål. 

Lokalen ligger i en helt ny byggnad mellan Fredriksdal och Mårtensdal. Kaféet kommer att ligga på gatuplan, där vi också kommer erbjuda uteservering sommartid. 
– Vi är väldigt glada att ett så välkänt varumärke väljer att etablera sig i Sthlm 03. De många boende runtomkring och alla kontorshyresgäster får äntligen ett bra kafé och lunchställe när Waynes öppnar efter sommaren. Vi önskar dem varmt välkomna till Hammarby Sjöstad”, säger Anna-Maria Kääriä, Marknadschef Skanska Fastigheter Stockholm AB.

I området finns sedan tidigare bland annat Haga tårtcompani & bageri som ligger på Hammarby allé 1.